Ljubavni horoskop za januar 2019: Spremite se za uzbudljivu i turbulentnu zimu!

0
451

Blizanac ulazi u zabranjenu vezu, dok će Jarac želi da se vrati bivšoj ljubavi…

Biće ovo prilično turbulentan i zahtevan period na emotivnom planu, retko koji horoskopski znak će biti pošteđen trzavica, nezadovoljstva, ozbiljnog preispitivanja postojećeg odnosa, ali i povećanih šansi za flert, avanturu i paralelne veze. Saznajte šta očekuje vaš znak u januaru 2019. godine.

Ovan

Januar mesec donosi turbulencije pripadnicima ovog znaka koji su u vezi ili braku. Potreba za avanturom i akcijom, navešće vas da uđete u neke nedozvoljene, tajne odnose, koji vas mogu koštati vašeg odnosa sa voljenom osobom. Partner će pokazati ljubomoru, ovog puta sa razlogom, što će vas dodatno gušiti i gurati u avanturu. Probajte da razmislite i stavite na papir, šta želite, šta je ono što je dobro u vašoj vezi, a šta je loše, i koliko vredi boriti se. Potrebno je da se odlučite i rešite to sami sa sobom da li ćete biti slobodni ili verni. Slobodnim Ovnovima sledi poznanstvo sredinom meseca, preko prijatelja, koje može biti interesantno, ukoliko ste otvoreni za nove ljude.

Bik

Tokom januara privlačiće vas mnoge osobe, a ukoliko ste u vezi ili braku, to može biti pogubno po vaš odnos. Strasti će biti naglašene, ali je savet da se ipak suzdržite, jer i mali flert može izazvati buru emocija. Iako će prilika biti na pretek, potrudite se da ih zaobiđete. Slobodni Bikovi će imati priliku za flert na poslu ili poznanstvo sa zanimljivom osobom, preko kolega ili poslovnih partnera. Svakako, zanimljiv period za sve pripadnike ovog znaka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here