OVO JE DVORAC U NOVOM SADU POZNATE MANEKENKE: UPALA JE PRE NEKOLIKO GODINA U VRELU VODU I UNIŠTILA KOŽU, A DANAS JE UDATA ZA FUDBALERA I ŽIVI U ITALIJI!

0
465

Atraktivna manekenka Jovana Švonja, danas Đorđević, dospela je u žižu javnosti, zahvaljujući spotu Saše Kovačevića za hit “Kako posle nas”.

Međutim, ova lepa manekenka je pre nekoliko godina doživela jezivu nezgodu kada je upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose.

– Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju.

Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje. Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvek, osećam super.

Osmeh i pozitivna energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali lekari – ispričala je Jovana nakon ovog traumatičnog iskustva.

Danas ova atraktivna manekenka živi u Italiji sa ssuprugom Filipom Đorđevićem i dvoje dece.

Na fotografijama u galeriji možete videti kako izgleda dom Jovane Đorđević u Novom Sadu u kojem je odrasla, a u kojem danas žive njeni roditelji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here