Svedočenjima su se bavili mediji širom sveta. Nije dokazano da je iko od ovih ljudi lagao

Priče koje su preplašile svet i dalje ostaju nerešene. Pročitajte šest iskustava koja su zauvek promenila sudbine mnogih ljudi, zauvek će ostati misterija.

 

Transplantacija srca zajedno sa emocijama

1995. godine, čovek po imenu Teri Kotle oduzeo je sebi život tako što se upucao u glavu pištoljem. On je bio donator organa, a njegovo srce je dato pedesetsedmogodišnjem Soniju Grejemu. Nakon što je operacija prošla uspešno, nešto izuzetno čudno se desilo. Soni je upoznao ženu pokojnog Terija i oni su se odmah zaljubili jedno u drugo! Venčali su se 2004. godine, ali nakon 4 godine braka, isto kao i Teri, on je pucao sebi u glavu.

Isterao pravdu iako je mrtav

1976. godine, Elen Šoveri je ubio Terezita Basa, radnika u lokalnoj bolnici tako što ga je izbo nožem, a nakon toga mu spalio telo. Nije bilo dovoljno dokaza da se Šoveri okrivi za ubistvo. Godinu dana nakon što je Basa ubijen, Remi Čua, jedna od zaposlenih u bolnici tvrdila je da je videla Basovo prisustvo u bolnici. Uskoro je Čua počela čudno da se ponaša. Počela je da peva pesme koje nikada pre nije znala i lutala hodnicima kao da je u transu. Jedno veče je došla kući i počela porodici da priča glasom kakav je imao pokojni Basa i okrivila je Šoverija za ubistvo! Kada je posle toga policija istražila Šoverijev dom, pronašla je mnogo ličnih stvari Terezita Basa, što je Elena nateralo da prizna zločin! Do danas, niko nije uspeo da objasni šta se desilo sa Remi Čuom.

Misteriozno biće koje napada decu

1973. godine, dečak po imenu Greg Geret se igrao u dvorištu svoje kuće u Ilinoisu, kada je bio napadnut. U svakom slučaju, nije ga napala osoba, a opis napadača nije bio podudaran sa bilo kojom životinjom za koju je iko ikada čuo. Ovako je počela priča o hororu u Endilfu, sa mitskim bićem koje hara kroz komšiluk. Svaka osoba koja je videla ovo stvorenje, opisala ga je kao čudovište sa tri noge, koje je visoko oko metar i po, sa skraćenim i savijenim rukama, kome oči svetle radioaktivno crvenom bojom.

Alkoholičarka sa tri nevidiljiva drugara

1
2