David Dragojević napustio je sinoć vilu i to dok je tekao program uživo. Naime, bilo je reči o Aleksandri, Ljubi, kao i njemu samom, a pitanje koje se postavilo njegovoj devojci bilo je zašto nije želela da svim ukućanima pročita pismo koje je dobila od majke sa kojom nije u najboljim odnosima.

aleksandra_subotic_david_dragojevic_zadruga2_show_clip_safe

– Ja komunikaciju sa majkom nisam imala sigurno godinu dana, baš nikakvu. Ni za rođendane. Kada su mi stigle torta i čestitka bila sam jako šokirana. To je bilo za mene veliko iznenađenje i nisam želela da razgovaram sa ljudima u kući – rekla je otvoreno i pred svima Aleksandra.

Potom je objasnila šta Ljuba misli o Davidu, kao i šta mu je sve pričala.

FOTO: PRINTSKRIN / YOUTUBE

– On je mnogo teške uvrede doživeo od te žene. Moja majka ga je vređala na gnusne načine. I da je pedofil, da je ovakav i onakav. Što je previše bolesno. Ja ne mogu da skačem sa čestitkom, jer sam ja mnoge ružne stvari doživela od svoje porodice. Kada sam ja slikala Davida kako kupa moju ćerku, Ljuba je govorila da je pedofil. To je meni bolesno. Moj ceo život je bolestan, jer imam bolesnu porodicu – pričala je zadrugarka.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

Davida je sve ovo dodatno potreslo, te je u jednom momentu morao da napusti kuću u kojoj su svi sedeli. Izašao je napolje, a onda se vratio i prokomentarisao celu situaciju.

– Meni je teško palo, jer ja znam koliko se borim za Aleksandru i njenu ćerku. Njena majka je svašta pričala o meni. Moguće i da je ona postavila to pitanje. Ljuba je u Švedskoj bagerista, ona želi da uđe ovde. Ona je za mene velika nula – rekao je on.