Dnevni horoskop za 5. jul 2018: Ovan voli poslovnu slobodu, Blizancima Bik i Rak priskaču u pomoć, Lav uživa u dominantnosti, Devica u piku poslovnog uspeha, Vaga se dobro snalazi, Škorpija se bori za novac, Strelac se sprema u inostranstvo, Jarac igra fer, Vodolija spremna na odricanja, a Ribe u dobroj formi.

OVAN

Ponašanje vašeg poslovnog partnera je neprihvatljivo. Skloni ste promenama što se poslovne sredine tiče. Volite slobodu.

Ljubav

Oni koji su usamljeni ne treba da se zatvaraju u sebe. Postoji šansa da se u narednom periodu nešto konkretno i desi na ovom segmentu.

Zdravlje

Osećate jači pritisak.

BIK

Posao

Ono što ste odavno hteli da završite trenutno se opet povlači kao glavno pitanje vašeg poslovnog segmenta za naredni period. Bićete dovoljno skoncentrisani na ove promene.

Ljubav

Niste u mogućnosti da se suprostavite svom partneru, koliko ste trenutno u poziciji da ne možete nešto bolje za sebe da birate.

Zdravlje

Problem u predelu vrata.

Dnevni horoskop za 5. jul 2017

BLIZANCI

Posao

Niste trenutno u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sve je to prolaznog karaktera. Računajte na pomoć jednog Bika ili Raka.

Ljubav

Isuviše ste zatvoreni na polju emocija. Do vas je teško dopreti. Možda partner prestane da obraća pažnju na vas usled ovakve situacije.

Zdravlje

Povremeno ste skloni depresiji.

RAK

Posao

Niste pomišljali na neke lošije aspekte ovaj put. Pokušajte da se okrenete novim stvarima, jer ste se pomalo opustili u rutini, koja vas zamara.

Ljubav

Polje emocija vam je dosta dobro naglašeno. Možete se osećati dosta opuštenije nego inače. Poželećete možda nekog novog pored sebe.

Zdravlje

Povremena glavobolja.

LAV

Posao

Volite dominantan položaj i u tome uživate. Neko može da vam bude jači rival nego inače pa bi bilo dobro da se povremeno povučete iz poslovnih aktivnosti.

Ljubav

Mislite na jednu osobu od ranije i ne možete da prestanete sa tim. Ukoliko neko nov naiđe, nećete se osećati u većoj meri toliko opušteno.

Zdravlje

Srčana aritmija.

DEVICA

Posao

Na vrhuncu ste uspeha. Jupiter vam šalje dosta povoljne signale za put, kojim ste krenuli. Nećete ništa ostaviti nedovršeno i narano ićićete do najsitnijih detalja ova put.

Ljubav

Vaše emotivno stanje je za kratko nepovoljno. To se dešava samo u trenutku vaše slabosti ukoliko vam se pojavi neko nov.

Zdravlje

Digestivni problem.

Dnevni horoskop za 23. maj 2017
Dnevni horoskop za 5. jul 2017

VAGA

Posao

Polje finansija ne stoji toliko loše što se vašeg znaka tiče. Umete da plivate u onome što trenutno imate da ponudite i naravno da zaradite na toj akciji.

Ljubav

Niste zainteresovani u većoj meri za jednu Devicu koja vam se povremeno udvara. Volite više predstavnike vazdušnog elementa.

Zdravlje

Niste ugroženi ovaj put.

ŠKORPIJA

Posao

Oni koji se bave špekulacijama, nisu loše postavljeni u svom poslovnom ambijentu. Polje novca vam je dosta bitno u narednom periodu.

Ljubav

Dosta strastvena situacija kod vas naglašena u narednom periodu pa ćete teško ostati sami što važi za slobodne predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje

Stomačni problem.

STRELAC

Posao

 

Polje inostranstva vam je dosta otvoreno. Oni koji su prvi put odlučili da naprave veći iskorak imaju šansu da to i pokažu u najboljem trenutku.

Ljubav

Ne pokazujete veću dozu emocija već želite da se više otvorite kao prijatelj prema osobi, koju volite.

Zdravlje

Pazite se infekcija.

JARAC

Posao

Ukoliko ste ozbiljan igrač imaćete fer igru sa osobom koja je jako dugo u poslu kojim se vi bavite. Možda vam neko i ne prija u većoj meri kroz saradnju ali se to ne odražava na vaše finansije.

Ljubav

Ne želite da ulazite u vezu tek tako jer ste u suštini neko ko je dovoljno u emotivnoj priči da se i ne preteruje sa emocijama.

Zdravlje

Uzimajte dovoljno kalcijuma.

Dnevni horoskop za 5. jul 2017

VODOLIJA

Posao

Ukoliko imate trenutno finansijske probleme ne pokušavajte da ih brzo rešavate, jer situacija u kojoj ste trenutno nije na zavidnom nivou i traži dosta odricanja.

Ljubav

Ne pomaže vam to što je partner uz vas jer uviđate dozu odsutnosti u vezi koju trenutno imate. Možda bi bilo dobro da neke stvari na vreme prelomite.

Zdravlje

Stres.

RIBE

Posao

Vaše polje posla nalaže veće angažovanje pa i veći broj ljudi sa kojima morate da radite. Ukoliko ste uvideli već šansu bićete spremni da uključite veći broj saradnika.

Ljubav

Ne obraćate pažnju na sitna nipodaštavanja od strane partnera. Smatrate da je to ipak prolaznog karaktera.

.

Zdravlje

Nemate veće tegobe, danas.

luftika.rs