HOROSKOP ZA 10. JUL Jedan znak pronalazi VELIKU LJUBAV, sa kojim ga očekuje prelepa budućnost!

OVAN

POSAO: Očekuju vas važna dešavanja vezana za polje posla. Možete da se nadate i poboljšanju na polju finansija. Spremite se da date svoj maksimum i bićete zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Ne osećate se isto pored voljene osobe kao nekada. Moguće je da ustvari čeznete za emotivnim promenama. S vremena na vreme možete da budete skloni flertu sa strane.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja nije baš sasvim redovna a ni zdrava. Moguće je da ste preterano skloni brzoj hrani i da to vremenom može da vam napravi probleme sa holesterolom.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete neke odluke doneti impulsivno i da se one neće baš najbolje odraziti na vaš posao. Potrudite se da ipak dobro razmislite o svemu pre nego što nešto uradite.

LJUBAV: Neko manje razočarenje na polju ljubavi vam sledi, ali na takvim stvarima se uvek nauče najbolje životne lekcije. Vratićete se iz poraza jači i za jedno iskustvo bogatiji.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Moguće je da ste se u prethodnom periodu preterano opteretili brojnim problemima i obavezama i da jednostavno nemate dovoljno vremena za sebe.

BLIZANCI

POSAO: Sačekajte povoljniji dan za sprovođenje svojih ideja… Trenutno vam aspekti nisu previše naklonjeni. Potrudite se da budete temeljni i detaljni u svemu što radite.

LJUBAV: Ljubavna situacija je veoma zanimljiva jer se viđate sa nekom osobom tajno. Uživate u svakom trenutku sa njom. Spremni ste da se na kratko isključite iz svakodnevnice.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste prilično napeti. Generalno ste skloni zdravstvenim problemima na nervnoj bazi i kod vas prvi oboljeva nervni sistem. Potrudite se da radite na smirenosti.

RAK

POSAO: Oslanjate se na kolegu koji ima privatne probleme i koji ne može da vam izađe u susret. Moraćete sami da obavite deo njegovog posla. Spremite se za naporan dan u kom će biti posla.

LJUBAV: Pokušavate da postanete opušteniji u odnosu sa voljenom osobom ali vam to ne polazi od ruke baš uvek. Moguće je da jednostavno imate neke unutrašnje kočnice koje vas vuku nazad.

ZDRAVLJE: Povećajte unos minerala i vitamina kako biste ojačali odrambeni mehanizam vašeg organizma. Pred vama je faza u kojoj možete imati manje probleme sa zdravljem.

LAV

POSAO: Poslovne promene su pred vama ako je to ono što ste priželjkivali. Možete da računate na zanimljiva dešavanja. Spremni ste da učite sve o novim projektima koji vam dolaze.

LJUBAV: Nova ljubavna veza vam dolazi u toku današnjeg dana. U pitanju je osoba koju posmatrate već neko vreme. Spremni ste da napravite prvi korak ka zbližavanju sa njom.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i podložna raznim iritacijama i reakcijama, crvenilu, aknama, ekcemima i tome sl. Preporuka je da se na vreme obratite dermatologu.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete prilično opušten dan tokom kog nećete imati mnogo poslovnih obaveza. Spremite se za neke druge poslove- privatne, porodične i slične važne stvari.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja možda nije sasvim spremna da ima ozbiljnu vezu u ovoj fazi ali to ne znači da se ništa između vas ne može desiti. Želite da rizikujete.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Moguće je da vam se to vraća i kao deo nekog hroničnog problema. Povedite računa o svom zdravlju.

VAGA

POSAO: Ukoliko očekujete neko važno rešenje ili odgovore po pitanju nekih svojih molbi i zahteva, pred vama je povoljan dan. Bićete veoma pozitivno iznenađeni.

LJUBAV: Vaša ljubomora danas dolazi do izražaja. Iako ne važite za osobu koja je posesivna, ponekad se i tou vama probudi. Nije vam lako da sakrijete sumnju koju osećate prema partneru.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete veoma skloni problemima sa porocima. Na vreme zaustavite sebe, pre nego što se prepustite lošim navikama.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je prilika da napravite važne korake i promene na poslovnom planu. Spremni ste da uradite sve što možete kako bi obezbedili bolju poslovnu budućnost.

LJUBAV: Moguće je da partneru zamerate dosta toga i da ponekad razmišljate i o prekidu veze u kojoj ste već neko vreme. Niste zadovoljni i vaše potrebe nisu ispunjene ni na jedan način.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući. U narednoj fazi možete da budete veoma skloni prehladama, upalama i sličnim stanjima. Posetite lekara ako primetite bilo kakve tegobe.

STRELAC

POSAO: Imate dosta obaveza tokom današnjeg dana i nije vam baš lako da sve to završite u predviđenom roku. Moguće je da biste najradije napustili sve i otišli negde daleko.

LJUBAV: Očekuju vas manje nesuglasice sa voljenom osobom. Pred vama je dan u kom lako dolazi do komplikacija. Povedite računa da ne dođe do prekida veze- ako to ne želite.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i skloni zdravstvenim problemima tokom današnjeg dana. Nemojte da se izlažete bilo kakvim faktorima rizika i pazite na svoje zdravlje sada.

JARAC

POSAO: Očekuje vas manja neugodna situacija na polju posla. Moguće je da ćete napraviti neku grešku. A lako se može desiti i prolazni konflikt sa osobom koju cenite.

LJUBAV: Neočekivano ulazite u kontakt sa osobom koja bi mogla da bude vaša velika ljubav. Spremni ste da otvorite svoje srce za nove emotivne mogućnosti. Pred vama je lepa veza.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa aritmijom. Generalno ste skloni srčanim smetnjama u narednom periodu i jako je važno da maksimalno povedete računa o svom zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Prati vas sreća tokom današnjeg dana, ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili komplikacije. Možete da senadate da ćete veoma brzo završiti sve ono što imate u planu.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan period kada je u pitanju polje ljubavi. Možete da računate na zanimljiva dešavanja. Ukoliko imate partnera veoma skladno funkcionišete.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da se nadate da ćete biti zadovoljni generalnim stanjem na svim poljima tokom današnjeg dana. Srećni ste.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete uspeti da ostvarite veoma značajan uspeh. Spremni ste da karijeru stavite na prvo mesto na listi prioriteta.

LJUBAV: Srećni ste pored svog partnera. Ukoliko ste slobodni, onda je moguće poznanstvo na nekom javnom događaju. Lako osvajate, prirodno ste šarmantni i spremni da iznenadite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos šećera. Moguće je da ćete imati manje probleme po tom pitanju. Na vreme regulišite vašu ishranu i posvetite se stvaranju zdravijih navika.