Home Ispovesti Ispovest koja je potresla internet: “Oženio se par meseci nakon raskida i...

Ispovest koja je potresla internet: “Oženio se par meseci nakon raskida i napravio joj dete”

146

A ta žena je bila moja prijateljica”, započinje svoju ispovest jedna devojka kojoj je muškarac zagorčao život!

Ispovest koja je potresla internet: "Oženio se par meseci nakon raskida i napravio joj dete"Foto: Shutterstock

Raskidi nikada nisu laki, ali nekima znaju da budu teži nego ostalima.

“Nakon 6 meseci dobio je dete s drugom. Nije mi nikad išla matematika, ali ovde sam sve dobro sabrala”.

Meni je govorio kako ne veruje u brak i kako još nije spreman za tako veliki korak, zbog čega smo i raskinuli, jer smo tada već bili 6 godina zajedno. Nekoliko meseci kasnije, gle čuda, oženio se!

Nakon našeg raskida, počeo je mojim prijateljima da priča naše privatne stvari i probleme i nagovarao ih da mi okrenu leđa, jer ja nisam onakva kakvom se predstavljam. Izmišljao je i priče o tome šta sam govorila o njima. Čak je jedne i uspeo da uveri u to, ali sad sam mu zahvalna na tome, jer to nikada nisu bili pravi prijatelji.

Napravio mi je scenu na poslu, baš kao iz filmova. Počeo je da se dere, da baca papire, govori ružne stvari, a na kraju su ga moje kolege i šef izbacili napolje. Srećom da nikada pre nisam imala eksces na radnom mestu i da sam se dokazala pre toga, jer sam sigurna kako bih dobila otkaz. Ali, crvenela sam se nedeljama nakon toga.

Počeo je da me uhodi – s lažnih profila na društvenim mrežama, pojavljivao bi se na istim mestima, stalno me zvao i slao poruke s nepoznatih brojeva… Prestao je kada mu je moj novi dečko zapretio.

Nije uradio ništa dramatično, ali nije ni odustajao. Stalno mi je slao poruke, zvao me, zvao je čak i moju mamu, da pokuša da me nagovori da se predomislim. I to je tako trajalo mesecima, dok nije našao novu devojku, srećom.

Napokon mi je priznao sa kim me je sve varao, a sada mi je žao što se nisam odmah okrenula i otišla. Dovoljno je da znam da me varao, nije trebalo da znam i imena”, završava ispovest ova prevarena devojka.

Izvor: index.hr