“LUNA MI SE ZGADILA, TI I JA TREBA DA POVRATIMO STRAST” Sloba obećao Kiji da više neće progovoriti sa Đoganijevom

Nakon velike svađe koja je sinoć izbila između Kije, Lune i Slobe, došlo je do potpunog preokreta. Pevač je još više zaratio sa Lunom, dok se sa suprugom kroz svega nekoliko minuta pomirio i vodio veoma emotivan razgovor.

FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT / YOUTUBE

Posle svađe koja je izbila za stolom, Luna je otišla kod Slobe kako bi mu rekla da mu ništa ne zamera, ali da je postala potpuno ravnodušna prema njemu, kao i da mu se više neće obraćati.

On je zatim otišao kod Kristine, kako bi izgladio odnose s njom. Ona mu je savetovala da konačno prizna šta oseća kako bi svima bilo lakše i pitala ga zbog čega uopšte komunicira sa Lunom. Njih dvoje su zatim započeli razgovor o njegovim roditeljima.

– Moji su te voleli uvek, oni su se tako osećali, ali nebitno. Tebe treba da boli uvo za njih, kao da ne postoje – objasnio je Radanović.

– Ja ću morati nešto da kažem, reći ću o čemu smo pričali. Pričali smo o pomirenju. Pripremi se, ti si na redu – rekla je Kristina, misleći na svoje večerašnje gostovanje u “Amidži šou”.

FOTO: SCREENSHOT

– Ne budi tako ironična, meni moji roditelji znače, oni su stariji. Hoću da im pružim sve, da im ne fali ništa. Tebi je to nekad smetalo. Oni bi te i sad prihvatili da budeš naša – rekao je Sloba.

– Hoću, ali ja imam jedan spisak želja, za mene da učiniš. To se tiče samo tebe, ne treba oni ništa da rade. Hoću da priznaš, priznaj to. Moram i ja tebi nešto da priznam… Biće tu moja porodica, tvoji roditelji – govorila Kristina. Iako su šaputali, delovi razgovora su se ipak čuli.

– Nama treba da povratimo tu strast i bliskost, to smo izgubili – rekao je zatim Sloba.

Njih dvoje su se zatim suočili sa Lunom, a Kija je želela da zna šta joj je Sloba tačno rekao.

FOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT

– Rekao si mi da ti nisi ravnodušan – rekla je Luna.

– Pa da, ali mislio sam na komunikaciju između nas – pravdao se Sloba pred suprugom.

Aca_zivanovic_o_luni_i_slobi_show_clip_safe

Ovo je Lunu razbesnelo pa mu je poručila da laže, i da nema potrebe to da radi jer će se svakako pomiriti sa svojom ženom.

Kija i Sloba su zatim krenuli u pab, a on joj je na putu do tamo rekao:

– Odvratna mi je, zgadila mi se – misleći na Lunu.

– Što bi ti komunicirao sa njom ako ste završili, nema potrebe više da pričaš s njom. Jel nećeš više pričati? -pitala ga je Kija.

– Neću, obećavam ti – prošaputao je Sloba i nasmejao joj se.

FOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT

Oni su zatim ušli u pab gde su sedeli jedno pored drugog, razmenjivali osmehe i pevali sa svojim cimerima, a Radanović je u nekoliko navrata stihove posvećivao Kiji.