Aca Lukas i Milica Pavlović bili su gosti voditelja emisije “Premijera-vikend specijal” Ognjena Nestorovića i Tijane Price, a povod njihovog gostavanja je bila duetska pesma “Kidaš me” koju su ovi pevači nedavno objavili.

Autor: RTV Pink

U jednom trenutku Lukas se dotakao i ljubavnog trougla koji je obeležio rijaliti program “Zadruga“. Aca je uživo u emisiji izneo šta misli o Luni Đogani, Slobodanu Radanoviću i Kristini Kockar koja je nakon njega takođe gostovala u emisiji.

Autor: RTV Pink

Slušao sam komentar jedne žene, ja sam šokiran, kaže ona onoj maloj Anabelinoj: “Kako te nije sramota da juriš dobre muževe?”, pa kako je ovaj dobar muž? Čovek pred kamerama našao ljubavnicu, a njegova žena sedi kod kuće i gleda! Šta bi bilo da je normalan život? Kakve veze ima ova mala, šta je ona kriva što je on oženjen? Nego ovaj magarac mora da misli! Katastrofa je mala Luna koja je doživela da se vaćari na televiziji! Katastrofa je ovaj gilipter koji čujem da je pevač – rekao je Lukas.

Pevač je u nastavku istakao i kako u stvarnom životu ima veliki broj sličnih situacija, a da je primer Lune i Slobe pogrešan.

Autor: RTV Pink

Šta, on je sada šmeker što ima ljubavnicu i ženu? – dodao je Aca.

Gostovanje Ace Lukasa i Milice Pavlović, kao i celu emisiju “Premijera-vikend specijal” možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović