NIJE MOGLA DA PODNESE ŠTA SU JOJ NAPISALI: Luna UKINULA komentare na Instagramu, pa OSULA po fanovima (FOTO)

Luna Đogani

Nakon što je ponovo zabranila svojim pratiocima da komentarišu njene fotografije na društvenoj mreži Instagram bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Luna Đogani, koja je osvojila drugo mesto u najgledanijem rijaliti programu, obratila se svima.

Luna Đogani je poslednjih dana dobijala veliku količinu negativnih komentara, zbog čega je imala potrebu da pošalje poruku svima onima koji nisu pisali ono što bi ona o sebi želela da čita.

 

 

– Ne možete me slomiti jer me niste ni stvorili – stoji u objavi Lune Đogani.

Podsetimo, Luna Đogani je u rijaliti programu “Zadruga” bila u ljubavnoj vezi sa Slobodanom Radanovićem, a njegova supruga Kristina Kockar odnela je pobedu. Ljubav Slobe i Lune doživela je krah, dok se očekuje da Radanović uskoro potpiše papire za ravod braka, što je već učinila njegova supruga.

Luna se trenutno nalazi u Grčkoj, odakle redovno objavljuje fotografije sa plaže, a tamo boravi sa majkon Anabelom Atijas, očuhom, sestrama i prijateljima.

 

Posle “Zadruge” – ostalo je pitanje.

Najveću pažnju tokom nedavno završenog rijalitija “Zadruga” izazivao je neobičan odnos između supružnika Slobe Radanovića i Kije Kockar. Pevač je suprugu prevario u rijalitiju sa blogerkom Lunom Đogani, a onda se i Kockareva pridružila šou programu.

U nekim trenucima je delovalo da će se pomiriti, ali to se nije dogodilo čak ni kada se okončala veza Slobe i Lune, kojoj po svemu sudeći, nema leka ni posle “Zadruge”. Kija je je već potpisala papire za razvod i tvrdi da je to njena konačna odluka.

Ipak, Sloba odugovlači i o tome se ovih dana dosta raspravlja u javnosti. On tvrdi da bi trebalo najpre da porazgovara sa suprugom, pre nego što se odluče na ovaj korak, što ona, navodno, ne želi. Ovo ostavlja tračak sumnje da bi supružnici na kraju ipak mogli da se pomire, a za takav rasplet navijaju i mnogi gledaoci “Zadruge”.