ONA JE BILA S BIKOVIĆEM U BRAKU! Gadio joj se i udala se za njega samo zbog para, a on je voleo k'o nijednu! (FOTO)

Glumica Brankica Sebastijanović proslavila se pre pet godina kada je dobila   jednu od glavnih uloga u seriji „Sinđelići“, rađenoj po uzoru na špansku seriju „Seranovi“.

 

Godinu dana kasnije lepa glumica je uporedo snimala seriju „Samac u braku“ u kojoj je bila Ljiljana, dok je njen suprug Radmilo bio njen tadašnji dečko Miloš Biković.

 

Bila je to velika ljubav
Bila je to velika ljubavFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Radmilo je u seriji tumačio ulogu imućnog advokata koji je godinama zaljubljen u Ljiljanu. Iako je bio najpoželjniji neženja u Palanci, svom malom gradu, on je odbijao sve bračne ponude, i želeo da se oženi Ljiljanom, koja je planirala da se uda za Momčila, ali je on u poslednjem trenutku pokazao svoje pravo lice i odbio da se oženi Ljiljanom.

 

Iznervirana i besna zbog toga, Ljiljana se iz inata i radi finansijskog blagostanja svoje porodice udala za Radmila, iako nije zaljubljena u njega.

 

Iako su ubrzo poželili da se raziđu, Radmilo je molio da ostane neko vreme dok ne smisli kako da to prođe bez skandala, nakon čega njihov odnos prerasta u veliku ljubav i ostaju da žive zajedno.

 

Nažalost, u stvarnom životu, Miloš i Brankica su raskinuli i svako je krenuo svojim putem.