Odnos Kije Kockar i Slobe Radanovića nedeljama nakon završetka “Zadruge” i dalje intrigira javnost, a kako se supružnici još nisu razveli sve češće se priča o njihovom pomirenju.

FOTO: RAS SRBIJA

Pobednica “Zadruge” i pevač koji je rijaliti završio kao četvrtoplasirani sinoć su u emisiji “Zadruga, narod pita” dali odgovore na pojedina pitanja koja su intrigirala javnost, a nezaobilazna tema bio je Kijin rođendan koji je proslavila na imanju u Šimanovcima, budući da je od te večeri njihov odnos krenuo u potpuno drugom smeru.

sloba_i_kija_ista_prostorija_show_clip_safe

Kija i Sloba na pomenutoj žurki nisu se razdvajali, čitavo veče su se grlili, posvećivali jedno drugom pesme i upućivali nežne reči.

Iako je odlučna u nameri da se razvede od Slobe, Kija ne poriče da i dalje voli svog supruga. Na konstataciju voditelja Ognjena Nestorovića da je taj rođendan dokazao mnoge stvari, ona je odmah rekla:

– To da se volimo. To je tačno.

FOTO: INSTAGRAM

– Hteo sam da joj ulepšam taj rođendan, da joj se posvetim. Stvarno sam se osećao tako kako sam se ponašao – rekao je Sloba, koji se zatim osvrnuo i na razgovor koji su nakon toga on i Kija vodili iza automobila, kada joj je rekao da je voli.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Jesam, rekao sam joj da je volim. Više puta sam joj to rekao – bio je iskren Sloba.