Krivo mi je što nisam pre rijalitija rešio na neki ljudski način te stvari koje sam imao sa Kristinom, u bilo kojem smeru, boljem ili lošijem – rekao je Sloba, što je Lunu posebno pogodilo

Sloba
Printskrin: TV Pink

Nakon izlaganja zadrugara, među kojima i Luninog, došao je red i na Slobu Radanovića da kaže zbog čega se kaje i šta bi promenio u Zadruzi. 

– Ne kajem se ni zbog čega, ali mi je krivo zbog mnogih stvari. Pre svega što nisam pre rijalitija rešio na neki ljudski način te stvari koje sam imao sa Kristinom, u bilo kojem smeru, boljem ili lošijem. Krivo mi je što sam ovde pokazao da umem da psujem i da se svađam, ona može da potvrdi kakva sam ja osoba napolju. Promenio bih što sam lično shvatao te neke sukobe, dozvoljavao sebi da se nerviram kao mentol, kreten, da udaram, da sebi slomim ruku, do te mere da moram da je operišem – pričao je Sloba.

 

Slobodan Radanović, Printskrin: TV Pink

– Izvinio bih se svima kojima sam rekao neke ružne reči. Izvinio bih se porodici svih sa kojima sam imao sukobe, mojoj porodici. I krivo mi je što sam dozvolio da se malo pogubim u svemu ovome. Izvinjavam se i Luni što sam joj izgovarao one reči, i ona meni i ja njoj, i Kristini i svima. Ja napolju nisam osoba koja se svađa – rekao je Radanović i dodao:

– Ne kajem se što sam se zaljubio, što sam sve ovo proživeo, jeste da mi je krivo što se to dogodilo ovde, što sam povredio neke osobe, prvenstveno Kristinu.

Kija Kockar, Printskrin: TV Pink

– Meni se najviše sviđa tvoja rečenica: “Kajem se što nisam rešio stvari napolju, u boljem ili lošijem smeru” – rekao je Milan.

– I meni se najviše sviđa ta rečenica – dobacila je Luna ironično.

– Koliko si ti bezobrazna, ne mogu da verujem – rekao joj je Sloba zatim u prolazu.

Sloba i Luna desno, Printskrin: TV Pink

– Ma, je*i se – rekla mu je Luna.

– Mrš! – odbrusio joj je Sloba.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)